مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام.
بنده مبلغی را از یه شرکت طلبکار بودم که حساب هاشو مسدود کردم ، ماشینشم توقیف کردم ، یک دانگ هم از یه ملک زمین داشت توقیف کردم. ولی بازهم پرداخت نکرد.
بعد از حدود یک هفته از آخرین اقدامی که برای توقیف زمینش انجام دادم این ابلاغیه واسم اومده ... یعنی چی ؟؟
علت حضور : دريافت محكوم به
دعوی - - - به طرفيت مهندسين مشاور - - - مبنی بر مطالبه وجه بابت ...
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به شعبه مراجعه نمایید.احتمالاً محکوم علیه مبلغی پرداخت نموده باشد.