مشاوره حقوقی رایگان - تلف شدن دام در اثر سمپاشی

با سلام
ما زمین مزروعی خود را که بر جاده میباشد برای از بین بردن علف های هرز سمپاشی کردیم. متاسفانه یک نفر اقدام به چرای دام های خود در ناحیه مرز زمین ما کرده و مدعی تلف شدن 3 راس از دام های خود بر این اثر می باشد. سوال بنده این است که ایا ما باید سم پاشی خود را اعلام میکردیم مثلا با نصب پارچه و ایا ایشان حق چرای مرز ملک ما را دارند یا خیر؟ ممنون میشم توضیح بدین که ما چکار باید بکنیم در دادگاه.
با تشکر

پاسخ ها :

سیماسادات متولی باشی

سرکار خانم سیماسادات متولی باشی :

بله مطابق با ماده 4 آیین نامه حفاظتی مار با سموم دفع آفات مرز نواحی سمپاشی باید با علائم هشداردهنده مشخص شده و ساکنان مناطق مسکونی اطراف نیز بایستی به نحو مناسب مطلع گردند. در نتیجه جنابعالی ملزم به رفع خسارت از فرد مذکور می باشید.