مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی

سلام یک قطعه زمین دارم که رو به خیابان از قبل دیوار بلوکی داره و از زمین همسایه با سیم خاردار جدا شده الان دارم جای سیم خاردار دیوار بلوکی میکشم دهیار اومده میگه باید عقب نشینی هم بکنی ؟ اگه بخوام عقب نشینی بکنم حداقل بیست میلیون هزینه داره و از عهده بنده فعلا بیرون نمیاد. بنظر شما چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما که قرار است یک دیوار بکشید و هزینه کنید پس دیوار را در جای صحیح بنا کنید که مجبور نباشید دوبار دیوار سازی کنید.