مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اقساط مهریه

با سلام خدمت وکیل گرامی.
میخواستم بدونم در حال حاضر با رویه ای که درباره مهریه وجود داره, گرفتن اقساط مهریه امکانپذیر هست یا خیر؟
هر بار که اقدام به جلب میکنم دادخواست تعدیل میدن و میان بیرون!!

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام با توجه به قانون نحوه اجرای محکومیت مالی در صورت عدم پرداخت اقساط امکان بازداشت محکوم علیه وجود دارد

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام اگر محکوم اقساط رو پرداخت نکند به میزان محکوم به دستور جلب صادر میشود اما تعدیل اقساط هم به دنبال راهی برای تعدیل اقساط وجود دارد.اما دقیقا مساله وسوال شما چیست.