مشاوره حقوقی رایگان - انتقال دهنده چک

با سلام
بابت فروش مبل هام از کسی چک گرفتم و اون چک ها رو خرج کردم و مصالح مبل سازی گرفتم.
صادر کننده چک،چک هاشو پاس نمیکنه.
کسی ک چک هارو دادم بهش یعنی فرد آخر میگه ک از من شکایت میکنه یعنی انتقال دهنده چک.
اینجا چ اتفاقی برای من میفته؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما به عنوان انتقال دهنده چک شما نیز مسئولیت دارید و می‌تواند علیه شما نیز طرح دعوا نماید

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

اگر چنانچه شخص پس از سر رسید چک ودر مهلت مقرر قانونی یعنی 15روزاقدام به اخذ گواهی عدم پرداخت نماید هم صادر کننده وهم شما بصورت تضامنی ملزم به پرداخت وجه چک خواهید بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مبلغ چک‌ها را بپردازید و از طرف مقابل خود نیز می‌توانید شکایت کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

شما باید پول اون شخص آخر رو بدین و خودتون هم به صادر کننده چک اگه اموالی داره تامین خواسته در بیارین نه که جلب

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در مهلت پانزده روزه برکشت زده باشدشما موظفی وجه چک را پرداخت نمایید و سپس به صادر کننده مراجعه و از وی مطالبه گردد یا دادخواست جلب ثالث علیه صادر کننده در همان پرونده مطرح نمایید تا ایشان محکوم به پرداخت وجه چک به دارنده آخر گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک وصف تجریدی دارد لذا صادر کننده ملزم به پرداخت چک است و شما ضمانی در این خصوص ندارید مگر اینکه قراردادی در خصوص ضمان شما موجود باشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما به عنوان انتقال دهنده چک ها مسئولیت دارید و می توانید بعدا از شخص صادر کننده وجه چک را مطالبه کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه دارنده چک به تکالیف قانونی خود مبنی بر اینکه در مهلت قانونی چک را به بانک برده و گواهی عدم پرداخت دریافت نماید می‌تواند هم از صادر کننده و هم از انتقال دهنده یا ظهرنویس تقاضای مطالبه وجه نماید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شما پرداخت کنید و بعد از آدم اصلی مبلغ را دریافت کنید