مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری قطع نشه

سلام. دختر 27 ساله هستم با همسرم یکساله عقد موقت کردم چون حقوق مادرم که فوت کرده رو میگیرم و نمیخوام این حقوقو از دست بدم میخواستم بپرسم من چطور میتونم یه ازدواج درست داشته باشم که هم سند و مدرک داشته باشم هم واسه بچه دار شدنم و شناسنامه به مشکل برنخورم؟ و از طرفی اینکه میگن از شوهر ارثی بمن نمیرسه میخوام مثل ازدواج دائم حقوق پابرحا باشه باید از طریق یه موکل بین خودمون چیزی رو ثبت کنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

با ازدواج حق گرفتن مستمری را ندارید و باید نفقه شما را همسرتان بدهد. درصورت کشف حقیقت باید کلیه حقوقی را که در دوران ازدواج بعنوان مستمری گرفته اید با خسارات آن پس بدهید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما همه چیز را با هم می خواهید آثار عقود با هم متفاوت است و هر عقد تبعات خودش را دارد