مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق

باسلام
من حدود 20 سال پیش قطع زمینی رو خریدم که از داخلش راه آبی میگذشته که به صورت دست نوشته ای که پدر این شخص به ایشان فروخته و سپس من از ایشان خریدم که در این دست نوشته این شروط گذاشته بود که اولا دو سر این زمین مسدود شود و دوما لوله گذری شود و سوما حق هیچگونه ترددی مالکان زمین های پایین رو از این قسمت ندارند حالا بعد از گذشت 20 سال مالکان زمین پایین اقدام به تخریب دیوار کردن و خواستار عبور از این قطع زمین شده اند

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام فوری شکایت کیفری تخریب مطرح کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer