مشاوره حقوقی رایگان - کسری ملک

سلام ملکی را با مساحت 232 متر خریداری کردم که در سند مساحت آن287 متر میباشد با توجه به طرح تعریض شهرداری 232 متر شده حالا که بابت ثبت ملک اقدام کردم مساحت ملک با توجه به تعریض ملک شده 187متر اگه بخوام اقدام قانونی بکنم راه حلش چیه؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
هم امکان فسخ قرارداد و هم اخذ مابه التفاوت از فروشنده میباشد

حسین صوفی

حسین صوفی:

شما در صورت عدم اگاهی میتوانید مازاد ثمن(وجه معامله)را از فروشنده مطالبه نمایید به استناد مواد 355 و 385 قانون مدنی
البته نیاز به بررسی دقیق موضوع دارد