مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در مساحت و زمان تحویل ملک توسط فروشنده

سلام. بنده در 3 ماه پیش اقدام به خرید یک خانه کردم به متراژ 145 متر (45 مترش دیوار کشی نشده بود) به مبلغ 130میلیون تومان که 40 تومن اولش دادم بعدش 50 تومن 10 روز بعد که خانه کامل با متراژ 145 تحویل دهد واریز شود و مابقی یک چک دیگه بدم برای چند روز بعد. خلاصه فروشنده بعد از تاریخ چک دیوار کشید که شهرداری روز بعدش خرابش کرد و همچنان همین طوری مونده (خانه بدون سند و قولنامه میباشد) ضمنا استعلام از شهرداری گرفتم گفت تو طرح آموزشی هستش تو نقشه.
بعد از 3ماه 40 میلیون آورده و میگه همون 100 متر که ساخته شده بود فروخته به یکنفر دیگر و بنده فقط یک قولنامه اونم دست بنگاه هست دارم من گفتم 100 متر من میگیرم ولی به قیمت همون زمان قبول نکرد.
خواهش میکنم منو راهنمایی کنیید بخواید قولنامه عکس دارم میفرستم براتون.
خیلی ممنونم از ساید مفید و مدیران و همه.

پاسخ ها :

محمود ابراهیم زاده

محمود ابراهیم زاده :

استان :

سلام
وقتی عقدی واقع شود هر دوطرف ملزم به اون هستند و هر رفتار یا عمل حقوقی دیگری خلاف آن باطل است در مورد شما آنطوری که من متوجه شدم 45 متر قابل تحویل به جنابعالی نمی باشد بنابراین شما دو راه داری.1فسخ قرارداد به علت عدم تحویل 45 متر و استرداد پولی که پرداخت کرده اید2.قرارداد را فسخ نکنید و الزام فروشنده رو مبنی بر تحویل همان 100 متر بخواید و ثمن معامله متناسب با امان 100 پرداخت می گردد.