مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام خدمت شما بزرگواران
بنده 3 واحد مسکونی پدرم زندگی میکنم
طبقه اول سند به نام من و 1 پارکینگ و 3 تا انباری قید شده است
حیاط در سند جزء مشاعات میباشد
در سند طبقه دوم و سوم پارکینگ و انباری ندارد
سوال بنده این هستش که
1. بنده میتوانم پارکینگ رو مسکونی یا به کسی اجاره بدهم
2.چطوری موقع فروش دو طبقه دیگه رو که فروختیم به خاطر اینکه به مشکل نخوریم و کار به شکایت و دادگاه نکشد چه صحبتی با خریدار کنم که بعدا دردسر نداشته باشد برامون
3.در آخر اینکه دو مالک خریداری شده طبقه دوم و سوم از پارکینگ میتوانند استفاده کنند یا خیر
لطفا راهنمایی دقیق بفرما ئید
سپاس فراوان از شما

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
چنانچه انباری یا پارکینگ در سند قید نشده تکلیفی برای تأمین وجود ندارد
و اینکه امکان مسکونی کردن پارکینگ وجود ندارد

حسین صوفی

حسین صوفی:

در مورد اجاره دادنش مشکلی وجود ندارد ولی در مورد مسکونی نمودن مانع با برخی قوانین می باشد