مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد سقف مسقف در پارکینگ

با سلام مالک آپارتمان طبقه اول هستم قسمتی از حیاط در سند جزء پارکینگ من است آیا میتوانم پارکینگ خود را با سقف کاذب مسقف کنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در سند متعلق به شماست بله اما اگر جز مشاعات است خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به متن سند دارد که تنها در صورت برسی میتوان اظهارنظر نمود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند جز پارکینگ شما محسوب میشود ولیکن فضای پارکینگ مشاع تلقی میگردد وباید سایرین مجوز چنین کاری را بدهند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که جزو مشاعات محسوب نشود و ملک اختصاصی شما باشد اختیار دارید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پارکینگ جزء مشاعات می‌باشد جهت پاسخ صحیح تر گزینه ارسال مدارک را انتخاب نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

چون حیاط جز مشائات است باید با رضایت سایرین باشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بدون اذن مالکین مشاعی خیر