مشاوره حقوقی رایگان - تصادف داخل شهر

باسلام من توخیابان یکطرفه تصادف کردم که هیچ گونه تابلویی که مشخص کنه خیابان یکطرفه است ندارد یک پراید از روبه رو با سرعت بالا بهم زده من خلاف اومدم ولی راننده پراید سرش توگوشی بودسرعتش هم بالابود باوجود اینکه ار500متری دید داشت هیچ عکس العملی انجام نداد و نزدیک 45میلیون خسارت ماشینش شده ایامن 100درصد مقصرم یانه یعنی سرعتش تاحدی بود که هم لاستیک ماشینش ترکیدهم رینگش شکست هم قربالک فرمانش شکست من توقف کامل داشتم اون بهم زد ولی من خلاف اومده بودم چون تابلونداشت نمیدونستم یکطرفه است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر است اگر مخالف بودید میتوانید به کروکی افسر اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت مقصر توسطپلیس راهور تعیین می‌شود

اما نگران نباشید جای اعتراض نیز وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر در تصادفات با کارشناسان راهور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید کارشناسی گردد
و کروکی تنظیم گردد
و مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کارشناس راهور در این خصوص نظر میدهند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

نعیین مقصر را کروکی پلیس نشان میدهد که قابل اعتراض هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تشخیص میزان تقصیر هرکدام از طرفین با کارشناس تصادفات است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم افسر مربوطه مقصر و میزان تقصیر را تعیین خواهد کرد در صورت عدم رضایت می‌توانید اعتراض بزنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام راهور تعیین می‌نماید و شما میتوانید اعتراض کنید