مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید من در حین تصادف ساف پام شکست و پلاتین برام گذاشتن و عصب پام از کار افتاد الان 7 ماه ازش گذشته و پزشک قانونی دو بار معاینه مجدد داده بهم هر بارم سه ماهه
من میتونم شکایت کنم که زود تر دیه رو بگیرم ؟
میشه بگید کلا چند درصد بهم میدن واسه عصب پام و شکستگی و پلاتین

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید نظر پزشکی قانونی و علت تصادف معلوم بشه بعد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر نمی خواهید تا سه ماه دیگر صبر کنید می توانید به شعبه لایحه ارسال کنید و اعلام کنید من با همین شرایط و نظریه پزشکی قانونی تقاضای رسیدگی دارم.
در این صورت اگر بعداً خدایی نکرده گفتن استخوان پای شما سیاه شده و یا خوب جوش نخوره نمی توانید دیه بیشتری مطالبه کنید.
طول درمان برای اینکه مشخص بشه پای شما بدون عیب درمان شده یا نه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دیه شما مشخص نیست می‌بایست پزشکی قانونی با معاینه مشخص نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما می توانید از شرکت بیمه ، درخواست علی الحساب مقداری از دیه را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید میزان جراحت توسط پزشکی قانونی تعیین شود تا محاسبه گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید مقداری از دیه را فعلا بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پس از قطعیت رای دادگاه دیه شما در پروسه اداری بیمه پرداخت خواهد شد نگران نباشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بله حتما باید شکایت کنید درصد دیه با اعلام پزشکی قانونی مشخص میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مقداری از دیه را میتوانید قبل از اتمام طول درمان مطالبه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص تعیین دیه یا ارش ملاک نظر پزشکی قانونی می باشد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام حسب مستندات بله
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

برای خاتمه درمان ممکن است یک سال تا 18ماه طول درمان تعیین گردد و سپس به نسبت آسیب و محدودیت حرکتی ارش تعیین خواهد شد، دیه شکستگی درشت نی یا نازک نی هر کدام 8 درصد است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد