مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

درود. خلاصه پرونده: کارمند بانک سندی منتسب به بنده که چک را تحویل شخصی دیگر بدهد ارائه داده کارشناسی جواب منفی داده الان کارمند بانک اعتراض زده و سندی دیگر منتسب به من که امضا من جعل شده ارائه داده حالا چکار کنم مگر نباید به همان سند اول که کارشناسی شده اعتراض سه نفر کارشناس بزنه چرا به سند دومی که آن هم جعلی ست تقاضای کارشناسی سه نفره داده ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر سند دیگری ارائه بشه اول باید یک کارشناس نظر بنده و بعد اگر کسی اعتراض داشت می‌ره هیأت سه نفره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طرف مقابل می‌تواند هر مدرکی که دارد برای احقاق حق خود ارائه دهد شما نیز می‌توانید نسبت به آن ایراد بگیرید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نگران نباشید به احتمال زیاد مشغول زمان خریدن هستن اما با روش غلط چرا که جرم خودشان را سنگین تر می کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت ارایه هر سندی شما هم به آن اعتراض نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر سندی جدا از سند دیگر است که ممکن است جعل شده باشد و شما حق انکار و دفاع دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ملاک رسیدگی کارشناسی همان سند اولیه است مگر اینکه دادگاه در قرار کارشناسی ترتیب دیگری مقرر نموده باشد.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر قاضی و کارشناسان ملاک عمل است ، درضمن اگر در مورد سند دوم هم مدعی جعل می باشید . می تواند شکایت نمایید .

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید پرونده بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604