مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس سه نفره برای ارثیه

با سلام کارشناس اول که برای قیمت گذاری اموال پدری انجام شد قیمت های غیرواقعی زد و دستمزد درخواستی اش خیلی بود که در توان مالی من برای پرداخت نبود.به دادگاه درخواست کارشناس 3نفره دادم و لایحه ای جداگانه که من بضاعت مالی برای پرداخت حق کارشناس ندارم برای پرونده کارشناس رایگان بگذارید یا از بقیه وراث طلب کنید.الان برای من در ثنا آمده که مبلغ 250میلیون تومان بابت هزینه کارشناس علی الحساب تا7روز پرداخت کن ندارم باید چیکار،کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

احتمالا با درخواست شما موافقت نشده، به شعبه مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر شما درخواست کارشناسی داده باشید و هزینه آن را نپردازید بنا به هر دلیل احتمال حذف آن از اعداد دلایل وجود دارد از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
250 میلیون هزینه کارشناسی خیر
پیگیری نمایید و به شعبه مراجعه نمایید و درخواست کاهش هزینه کارشناسی را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه مربوطه حضوراً پیگیری بفرمائید لیکن در نظر داشته باشید که 250/000/000 تومان هزینه کارشناسی(آن هم به شکل علی‌الحساب) نمی‌باشد و اشتباه متوجه شده‌اید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه مربوطه حضوراً پیگیری بفرمایید این رقم قابل قبول نیست

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به نظر می رسد مبلغ به این میزان ذکر شده نباشد. از طریق شعبه پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعسار مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شعبه جهت کم شدن مبلغ تعیین شده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید احتمالاً مورد موافقت واقع نشده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی هزینه کارشناس ظرف یکهفته پرداخت نگردد از عداد دلایل خارج میشود