مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ازدواج با نیرو یگان

سلام وقتتون بخیر خواستگار من توی یگان ویژه هست میگه باید صلاحیت یگان رو بگیره نمی‌دونیم چه سوال های میپرسن و اینکه قبلا من دوست پسر داشتم ولی خواستگارم می‌دونه ممکنه این برامون مشکل ساز بشه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از شما سوال نمی کنند بلکه به طور محرمانه از شما و خانواده تان تحقیق می کنند

ممکنه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چیزی نکنید به نظر مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تمام موارد تحقیقات به عمل می‌آید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارگان مربوطه در این خصوص تحقیق می‌کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحقیقات بصورت محرمانه انجام میشود ‌‌وهر احتمالی وجود دارد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سازمان مربوطه استعلام میکنه ببینه موارد خاص امنیتی داشته اید یا خیر در مسائل خصوصی شما مثل اینکه قبلا دوست پسر داشته اید یا خیر ورود نمیکند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمال ممکن است لذا ایشان می‌بایست مورد تایید هسته گزینش واقع شود