مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار

سلام
بنده حدود ده سال در شرکتی مشغول به کار بودم و در اسفند 1402 نامه استعفا دادم و اعلام کردم تا فروردین 1403 امکان همکاری دارم .
با توجه به تعطیلات عید تاریخ 13 فروردین اعلام کردند که دیگر شما امکان حضور در شرکت راندارید .
قابل توجه که قراردادبنده تا اخر اسفند بوده است و قرارداد جدید هنوز تنظیم و امضا نشده .
با توجه به شرایط تسویه سنوات بنده با حقوق 1403 میباشد یاخیر ؟ و حقوق فروردین هم پرداخت میشود یا نه ؟
سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید