مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

سلام من 70 میلیون به دوستم پول دادم ایشان یه چک به میزان دو برابر بهم داد گفت تا تاریخ ثبت شده که 4 ماه دیگر بود اگر پولت رو ندادم بذار برای اجرا، بعد از این که یک ماه که از تاریخ چک گذشت گفتم ماشین می‌خوام بخرم 50 میلیون به من داد و 20 میلیون موند گفت سال بعد بهت میدم و من هم از اجرا گذاشتن چک منصرف شدم و بعد از مدتی گفت بیا قرارداد خرید و فروش پیاز ببندیم که یک چک امانت به من داد و گفت هر وقت پول دستت اومد 70 میلیون بده من پیاز میخرم و دو برابر برات میفروشم ، بعد از مدتی چک امانت رو از من طلب کرد که من هم دادم و گفتم معامله رو فسخ کنیم من این معامله رو نمی‌خوام و بعد از دو هفته گفت من پول لازم دارم اگه داری به من پول قرض بده و من هم 45 میلیون برایش واریز کردم بعد از چند ماه طلبم را خواستم که گفت تو معامله پیاز کردی بیا پیازت رو ببر و من هم چک اول را اجرا گذاشتم و مبلغ 31 میلیون برداشت کردم و برگشت زدم حالا رفت از من شکایت خیانت در امانت کرد که قرار منع تعقیب برای من اومد و با دروغ پردازی در دادگاه حقوقی گفت من طبق قرارداد به ایشان پیاز رو گفتم ببر و ایشان نیامده و دو تا شاهد هم جور کرد که دادگاه حقوقی اول به من رای داد ولی در تجدید نظر به اون رای داد که وکیل من هم درخواست تجدید نظر داد حالا مجددا رفته دادگاه کیفری دادخواست خیانت در امانت را به جریان انداخته و میخواد منو هر جوری شده محکوم کنه به نظرتون محکوم میشم در صورتیکه چک اول در وجه شخص من نوشته شده بود و چک دوم بابت ضمانت خرید پیاز بود و من هم چک دوم رو قبل از اتمام وقت مقرر عودت داده بودم، تشکر میکنم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با مقوله طرح شده می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند تا پاسخ درخور حقوقی ارائه گردد.