مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام خسته نباشید من دختر مجرد 19 ساله هستم و پدرم 13 سال پیش فوت شده و ما مستمری بگیر هستیم و من حقوق دریافت میکنم ولی خب چون خیلی کمه و باید برم سرکار و بیشتر شرکت ها هم بیمه میکنن اگر بیمم کنن و حقوق مستمری پدرم قطع بشه اگر بعد چند ماه دیگه نرم سرکار میتونم دوباره بیام تحت پوشش بیمه پدرم و مستمریمو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستمری شما قطع می‌شود اما به مستمری مادر شما اضافه می‌گرددبعداً نیز می‌توانید آن را مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا زمانیکه اشتغال و همسر ندارید مشمول دریافت حقوق پدرتان هستید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق اداره بیمه حضوراً پیگیری بفرمائید.