مشاوره حقوقی رایگان - تغییر درب پارکینگ و تصرف غیرقانونی پارکینگ

من مالک یک واحد در آپارتمان 10 واحدی هستم. اعضای ساختمان حدود 5 سال قبل بدون اطلاع بنده درب آهنی پارکینگ را تعویض و کرکره اتوماتیک نصب کرده اند که با ریموت باز و بسته میشود و مطالبه هزینه از بنده دارند و در این 5 سال من از پارکینگ خود منع شده ام و آن ها ملک من را تصرف غیر قانونی کرده اند و درب را باز نمیکنند تا من از پارکینگ خودم بهره ببرم. آیا امضای اکثریت برای تعویض درب پارکینگ کفایت میکند؟ و نظر من ملاک نیست؟ و آیا چون من توان پرداخت هزینه تعویض درب را ندارم میتوانند درب را برایم باز نکنند و از پارکینگ منع کنند؟
آیا در این خصوص میتوانم شکایت کرده و حقم را بگیرم.
با این توضیح که به آنها اعلام کرده ام که هزینه را پرداخت میکنم و هزینه دو نفر را داده ام و دو نفر ذینفع از من هزینه به روز میخواهند و مانع میشوند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

ممانعت از استفاده از پارکینگ در ساختمان تصرف پارکینگ در ساختمان عدم پرداخت هزینه تعویض درب پارکینگ در ساختمان قوانین ساختمان ساختمان