مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زوجه باکره

سلام من عروسی کردم و با همسرم بعد از زندگی مشترک به مشکل خوردیم، به مرحله طلاق توافقی رسیدیم ایشون مبلغی رو به من به عنوان مهر دادن و من بقیه مهریه رو بخشیدم و حق طلاق گرفتم، مشکلم اینه که من باکره هستم اما همسرم فکر میکنه که من باکره نیستم، اگر توی دادگاه بگم که باکره ام آیا در روند طلاقم مشکلی پیش میاد؟؟؟ و همسرم میتونه ازم شکایت کنه به جرم فریب و مهری که داده رو آیا میتونه پس بگیره؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اصل بر صحت اظهار وادعاي شماست
لاكن هنگام اختلاف ( بنظر من در اين نوع طلاق تاثيري نداره فقط بر ميزان مهريه موثر است كه بر اين هم توافق مرديد ) ) رجوع به پزشكي قانوني مشكل و حل ميكنه