مشاوره حقوقی رایگان - بابت زمین کشاورزی

سلام حدود 300 متر زمین کشاورزی پدرم با عمو شریک بودن وقف کردنش برای روستا خاکشو ببرن عمویم زمینشو 15سال پیش فروخته به همسایه پدرم هم فوت شده همسایه امده زمینو شخم زده تصرفش کرده منم رفتم دیدم طاقت نیاوردم رفتم بزرگان دهاتو جمع کردم گفتم زمین برای کیه گفتن شراکتی بوده اونا هم 40سال پیش وقف دهات کردن ازشون امضا گرفتم بعدش نرفتم شکایت رفتم زمینی که نخود کاشته بود خاکشو جمع کردم برای گل کاری الان اون رفته از من شکایت کرده ادعا داره زمین برای خودشه ولی در حقیقت شراکتیه کمکم کنید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

زمین وقفی قابل فروش نمی باشد یعنی اگر بعد از وقف خریده معامله باطل محسوب میشه و خریدار مالک محسوب نمی شود ولی در هر صورت به نظر اتهام به شما وارد می باشد