مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غير توافقی

اگر مرد مهریه رو بنا به اقساطی شدن بپذیرد، حضانت بچه‌ها را بر عهده بگیرد یا به مادر واگذار کند با توجه به نظر همسر... حداقل زمان رای دادگاه برای طلاق چقدر است؟ احتمال مخالفت جدایی از جانب خانم هم وجود دارد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه مختلف باشد و اعتراض کند ممکن است یک سال و شاید بیشتر نیز طول بکشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدت طلاق بستگی به روند رسیدگی و تعداد پرونده‌های شعبه رسیدگی کننده دارد و زوجه نیز می‌تواند تی در مرحله فرجام‌خواهی دیوان عالی کشور منصرف از طلاق گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدت زمان صدور رای قابل پیش بینی نیست
در صورت اعتراض ، تا صدور رای قطعی ، حدود 10 ماه و بیشتر طول خواهد کشید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

زمان اصلا قابل پیش بینی نیست و بسته به شعبه و شلوغی پرونده ها و تاریخ رسیدگی متغیر است حدودا یکسال یا بیشتر

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مدت زمان رسیدگی در دادگاه‌ها مشخص نمی‌باشد

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
دادگاه بر اساس توافق صورت گرفته حکم طلاق صادر میکند در غیر اینصورت اگر طلاق با درخواست مرد باشد زوج میبایست تمامی مهر و حقوق زوجه را پرداخت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
ممکن است خانم مخالفت کند اما النهایه با اقدام زوج بی‌فایده است