مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و درود
سوالی داشتم. شخصی شوهرش 20ساله درگیر بیماری اعصاب و روان میباشد و می‌خواهد به همین دلیل از شوهرش طلاق بگیره. آیا میتونه طلاق غیابی بگیره؟ در صورت طلاق چه قدر زمان میبره؟ و مراحل‌ آن به چه صورت است؟
ممنون از عزیزان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
باید بیماری زوج در پزشکی قانونی و عسر و حرج زوجه اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن می تواند با اثبات عسر و حرج طلاق بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما پاسخ مفصلی را می طلبد اما به صورت مختصر عرض کنم در صورتی که اثبات شود این موضوع باعث و حرج زوجه می باشد امکان پذیر است در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع فوق قابل پیگیری می باشد اما نیازمند برسی و توضیحات می باشد
پزشکی قانونی معمولا به سختی افراد را بیمار عصبی و روانی تشخیص می دهد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر برای اقدام با یک راهکار سهل تر درخواست مشاوره نمایید