مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه

سلام سند ما وثیقه بود که به شعبه دادگستری مراجعه کردیم و گفته شد که سند آزاد شد اما مهر آزاد شد نزدن روی سند.. باید به اسناد رسمی مراجعه بشه برای زدن مهر ازاد شد روی سند یا لازم نیست؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

گواهی رفع توقیفی از مرجع قضایی برای اداره ثبت کافیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر باید از اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نامه آزادی سند را از شعبه دادگاه وصول و به اداره ثبت اسناد مراجعه و سند کاداستر جدید وصول نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نیاز به درج مهر نیست و در سیستم رفع بازداشت قید می‌شود برای اطمینان میتوانید به اداره ثبت اسناد و ملک مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از مرجع قضایی نامه رفع توقیف اخذ ‌نمایید و به اداره ثبت اسناد مراجعه نمایید تا از سیستم رفع توقیف گردد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام نامه ای ک از دادگستری گرفتید را ب اداره ثبت اسناد ببرید تا از سند رفع بازداشت شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت بهتر است که به اداره ثبت نیز مراجعه کنید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام با توجه به مکانیزه بودن. سیستم اداره ثبت نیازی به مراجعه نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

شعبه مربوطه تنها نامه آزادی سند را به اداره ثبت ارسال نموده است لذا باید به اداره ثبت مراجعه کنید و از آزادی سند خود اطمینان حاصل کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

از شعبه دادگاه پیگیری نمایید و به ثبت مراجعه کنید.

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

نامه رفع بازداشت از شعبه گرفته و به اداره ثبت ارایه شود

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
میتوانید به اداره ثبت محل مراجعه کنید و از دفتر املاک استعلام بگیرید

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام و عرض ادب
اصولا نیاز به مهر نیست. از طریق سامانه ثبت من می توانید آزاد بودن سند را بررسی کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری با نامه شعبه به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید