مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

عرض سلام و ادب و احترام . خانمم بدون هیچ دلیلی من و دوتا از بچه هام و رها کرد و با مرد غریبه رفت و تا حدودا سه ماه برنگشت و الان هم خونه مادرش که در این زمینه در دادگاه کیفری شکایت و پرونده در حال رسیدگیست و خانم هم در دادگاه خانواده شکایت و خواستار حق و حقوقش از مهریه و نفقه و ... شده الان با هم توافق کردیم که طلاق توافقی بگیریم و ایشان از بعضی از حقش ومن هم از شکایتم بگذریم حال این طلاق توافقی خواست انجام بگیره تکلیف اون شکایت و پرونده ها برای مهریه ، نفقه ، اجرت المثل و کیفری چی میشه یا چگونه مختومه میشه . با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت دادخواست طلاق توافقی زوجین باید در ‌مورد تمام مسایل توافق نمایند و