مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پس از ثبت نام کنکور

سلام وقتتون بخیر من امسال بعد از ثبت نام کنکور در دی ماه اسمم رو از مائده به فرناز تغییر دادم و این کار از طریق دادگاه انحام شده. از اونجایی که کنکور امسال دو مرحله ای هستش و یه آزمون تو اردیبهشت و یه آزمون تو تیر ماه هست، ثبت نام کنکور هم دو بار انجام میشه
تو مرحله اول من با اسم مائده ثبت نام کردم بعدش اقدام به تغییر نام کردم و اسم فرناز تو ثبت احوال ثبت شده. اما چند روز پیش که برای کنکور تیر ثبت نام کردم چون شماره ملیم همون شماه ملی قبلیه امکان اینکه حساب کابری جدید ایجاد کنم نیست و اطلاعاتم با اسم قبلیم یعنی مائده ثبت شده و سایت هم قابلیت ویرایش اسم نداره باز مجبور شدم با همون اسم قبلیم ثبت نام کنم. حالا سوالم اینه الان که اسمم تو شناسنامه جدید فرنازه ولی ثبت نام کنکورم با اسم مائده انحام شده مشکلی سر جلسه کنکور و بعدش برای ثبت نام دانشگاه برام پیش نمیاد؟ اینم بگم تو بخش توضیحات شناسنامم این موضوع تغییر نام از مائده به فرناز ثبت شده. اسم پدرمم تغییر کرده که اونم باز تو بخش توضیحات شناسنامم ثبت شده‌

پاسخ ها :

تغییر نام در کنکور تغییر نام