مشاوره حقوقی رایگان - دیه قطع انگشت و پاره شدن تاندون و بیرون آمدن تاندون همراه انگشت

باسلام وخسته نباشید بنده راننده کامیون هستم
حین بارگیری انگشت انگشتری دست راست دچار حادثه شده واز ته قطع گردیده و همراه انگشت 15 سانت از تاندون انگشت پاره شده و به بیرون کشیده شده است خواستم بدونم دیه انگشت چقدر است وایا به تاندون پاره شده هم دیه تعلق میگیرد اگه تعلق. میگیره دیش چقدره
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام دیه انگشت درحد‌د بیست تومن است اما حسب مورد با توجه به آسیهای مختلف ممکن است برای جراحت شما ارش نیز تعیین شود