مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح

سلام.بنده 20 سال سابقه بیمه نیروهای مسلح سپاه تا سال 1390 دارم و در سال 90 استعفا دادم. بعد از آن 6 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم . آیا امکان انتقال سوابق بیمه از تا مین اجتماعی به بیمه نیروهای مسلح وجود دارد ؟ سپس با پرداخت مابقی سنوات بصورت خویش فرما ، بازنشسته نیروهای مسلح شوم؟

پاسخ ها :

انتقال بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح پرداخت بیمه خویش فرما بازنشستگی نیروهای مسلح بیمه تامین اجتماعی بیمه نیروهای مسلح بیمه