مشاوره حقوقی رایگان - عیدی سرایدار

سلام.
من توی یه مجتمع مسکونی 30 واحده سرایداری بودم همرای همسر و پسرم و 6 ماه کامل کار کردم ولی بدلیل حقوق 7 تومان و خونه اش بیرون شدم و هیچ قردادی بامن نداشتن ولی حالا عیدی رو 3 ملیون دادن قرار بود 6 ملیون بدن و هیچ امتیازی دیگری هم در کنار حقوق ندادن آیا میتوانم شکایتی کنم .
تشکر

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام چون قرارداد ندارید اثبات ادعا فقط با اظهارات طرفین و بسیار سخت است