مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت دروغ

من سگی رو به گرفتم و صاحب سگ گفته بود تربیت شده هست و تو خونه بزرگ شده اما اصلا تربیت نشده و بیرون بزرگ شده چطور میتونم شکایت کنم و سگ رو به صاحبش پس بدهم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست فسخ معامله به دلیل تخلف از وصف و مطالبه ثمن

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول ماده 10 قانون مدنی ستو شما میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید این ادعای شما اثبات گردد
باید حیوان دارای عیب باشد
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال و سپس اقدام به تنظیم دادخواست تحت عنوان تخلف از وصف نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام امکان چنین طرح دعوایی وجود ندارد و نتیجه بخش نخواهد بود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ظرف سه روز میتوانیتید بجهت خیار فسخ قرارداد را فسخ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید.
توجه داشته باشید ممکن است از نظر دادگاه خرید و فروش سگ باطل باشد و دعوای شما را نپذیرد که در این صورت شما می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن بدهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اثبات ادعا خود امکان مطالبه مبلغ پرداختی را خواهید داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعلام فسخ و تقاضای استرداد ثمن کنید