مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر بدون اجازه پدر

سلام من دختری 24ساله هستم که پدر و مادرم طلاق گرفتند و پدرم معتاد هست و چند سالی هست که ندیدمش و پیداش نکردم میتونم بدون اجازه اون ازدواج کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه به طرفیت پدر دادخواست اجازه ازدواج دهید قاضی با احراز شرایط و هم کفو بودن دختر و پسر به قائم‌مقامی از طرف پدر اجازه ازدواج میدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که دوشیزه باشید می‌بایست رضایت پدر و یا دادگاه باشد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام طی دادخواست مشخصات زوج را به دادگاه ارائه ودرخواست مجوز ازدواج کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دادگاه نسبت به أخذ اجازه اقدام نمائید تا بتوانید بدون اجازه پدر ازدواج نمائید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

برای کسب اجازه ازدواج به دادگاه خانواده مراجعه کنید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر باید اجازه ازدواج را از دادگاه خوانواده درخواست نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای نکاح دختر باکره اذن ولی قهری لازم است
شما میتوانید دادخواست به طرفیت پدر اقامه نمایید و