مشاوره حقوقی رایگان - چک حساب مشترک با یک امضا

با سلام بنده چکی را از شخصی که حساب مشترک با پسرش دارد که با امضای پدر صادر شده،بانک هم اعلام کرده که این چک با امضای پدر قابل وصول هست، که به علت عدم موجودی برگشت زده شده،روی چک اسم هر دو قید شده گواهی عدم پرداخت هم به اسم هر دو صادر شده،در حال حاضر پدر فراری هست،آیا میتونم برای پسر جلب بگیرم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اول باید علیه پسر دعوای حقوقی اقامه کتی و تامین دلیل از حسابهای بانکی اش بخوای

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به طرفیت صاحب حساب دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر بر روی چک ، امضای هر دو نفر
وجود داشته باشد هر دو مسئولیت تضامنی خواهند داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مال و اموالی نداشته باشند که وصول کنید بله امکان پذیر است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
توجه به اینکه تضامن موضوع ماده 249 قانون تجارت ناظر به مسئولیت امضاءکنندگان در خط طولی است و نه عرضی و اصل عدم تضامن می‌باشد، بنابراین مسولیت هر یک از امضاءکنندگان چک صادره از حساب مشترک به میزانی است که در هنگام افتتاح حساب تعیین‌ شده و اگر میزان مسو لیت مزبور تعیین نشده باشد، اصل بر تنصیف است.

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
خیر ابتدا باید دادخواست مطالبه وجه در محاکم حقوقی مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دادگاه حکم محکومیت وی را صادر کند بلی