مشاوره حقوقی رایگان - پروانه شهرداری

با سلام،زمینی سال93 از شخصی خریداری کردیم و با واگذاری شهرداری،الان دوسال هست برای اخذ پروانه به شهرداری مراجعه می‌کنیم ولی میگن زمین از مسکن بوده و شهرداری حقی براین زمین ها نداشته ،حالا ما باید شکایت شهرداری رو کنیم یا کسی که ازش زمین خریداری شده،وآیا میتونیم پول زمین رو به قیمت روز برگردانیم و ادعای خسارت کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی نیاز به صحبت دو طرفه با وکیل است تماس بگیرید تا مدارک شما بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن موضوع را پیگیری کنید.
اگر مشخص شد زمین مشکل دارد در این صورت می توانید از فروشنده شکایت کنید.
ولی اگر مشخص بشه شهرداری برخلاف قانون عمل می‌کنه در این صورت می توانید از شهرداری شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق بنیاد مسکن پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی مفاد قرارداد و جزئیات انتقال اراضی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به طرفیت هر سه شخص حقیقی و حقوقی یعنی فروشنده شهرداری و اداره مسکن و شهرسازی طرح دعوی نمایید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر زمین مشکل دارد باید از فروشنده شکایت کنید نه که شهرداری داره خلاف قانون رفتار میکنه از شهرداری شکایت کنید