مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت و تکلیف اموال

سلام برادر بنده متاهل بوده3 ماه پیش در پارکینگ خانه خود فوت کرده و هنوز علت فوت معلوم نیست ایشان 32 ساله بود و مورد کالبد شکافی کلی قرار گرفت ولی هنوز جواب کالبد شکافی نیامده.میتوانم از افراد مشکوک شکایت کنم؟در حالی که هنوز جواب کالبد شکافی معلوم نشده.آیا افراد مورد شکایت بعد جواب کالبد شکافی میتوانند از من شکایت کنند و ادعایی بکنند؟ برادرم دارای فرزندی نیست فقط همسر داشته که مدت یک سال بود که او راعقد کرده و زیر یک سقف بودند.تکلیف اموال برادرم چه میشود؟ماشین خانه و وسایل منزل

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صبر کنید جواب پزشکی قانونی مشخص بشه و از طریق مراجع انتظامی می توانید موضوع را پیگیری کنید و بهتر است اعلام کنید که به اشخاص مذکور شک دارید تا بعداً مشکلی پیش نیاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می‌شود در این خصوص عجله ننمایید منتظر جواب پزشکی قانونی بمانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شکایت نمایید تا موضوع بررسی گردد
و

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اموال که به وراث منتقل می‌شود مثل همسر ،مادر، پدر خواهر و برادر
اگر دلایل کافی برای استناد فوت به آنها دارید اقدام کنید در غیر اینصورت منتظر جواب کالبدشکافی باشید بهتراست

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بدون دلیل اگر شکایت هم کنید قاعدتا به جایی نمیرسید، و ممکن است به عنوان افترا از شما شکایت شود، برای اموال باید انحصار وراثت گرفته و سپس نسبت به تقسیم اموال اقدام کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شما ولی دم برادرتان باشید می‌توانید علیه افراد مظنون شکایت کنید، البته در صورتی که اثبات نشود جرم افترا علیه شما متصور است

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

منتظر جواب پزشکی قانونی باشید و براساس اون تصمیم بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
روحش شاد
اری میتوانید طرح شکایت نمایید
مهم نظریه پزشکی قانونی است
اموال وی مطابق قاعده‌ارث تقسیم میشود همسرش یک چهارم مابقی به سایر وراث می‌رسد اگر مادر و پدر باشد مابقی به انان خواهد رسید