مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن پرونده کیفری

برادر من مرگ مشکوک داشت و بعد جواب پزشک قانونی پرونده اش سریعا بسته شده ما شکایت کرده بودیم توی دادگاه ما رو نخواسته بودن چرا فقط متهم رو خواسته بودن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به وکیل متخصص امور کیفری مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما باید وکیل بگیرید
اگر توانایی مالی پرداخت حق الوکاله ندارید از طریق مرکز وکلا یا کانون وکلای محل سکونت خودتان درخواست وکیل تسخیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید موضوع را پیگیری نمایید تا وکیل نباشد و جزئیات پرونده اطلاع نداشته باشد نمی توان اطلاعات دقیقی در اختیار شما گذاشت

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حدالمقدور وکیل اخذ نمایید در غیراینصورت با مشورت و راهنمایی احد از وکلا نسبت به رای صادره اعتراض نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آیا رای از دادسرا یا دادگاه صادر شده ؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید به قرار صادره و رای نهایی دادگاه کیفری اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ظاهرا اتهامی متوجه مشارالیه نبوده است
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید دید دلیل منطقی دارید؟