مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز ببخشید یک سوال دارم جرمی تعزیری که براش 6 ماه تا سه سال حبس در نظر گرفته میشود درجه چند حسابش میکنیم؟ بعد از کجا بفهمیم این جرم دیگر از کی مشمول مرور زمان و منع تعقیب دارد ما که نمیدونیم چقدر مجازات برای فرد در نظر میگیرن . اگر که مشمول مرور زمان شد دیگه مجازات تبعی و اینا هم نداره ؟ مرور زمان تعقیب با مرور زمان مجازات چه فرقی دارن ؟ممنونم از پاسخگوییتون بزرگواران

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درجه 6
زیاد توضیح دارد از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم مذکور جرم درجه 5 است جهت اطلاع باید بدانید که مجازات بالاتر درجه جرم را مشخص می‌کند، مرور زمان تعقیب یعنی اینکه از زمان شکایت دیگر تعقیب پیگیری نشود و برای مجازات درجه 5 این مرور زمان 7 سال است اما مرور زمان اجرای حکم یعنی اینکه حکم صادر شده ولی هنوز اجرا نشده و این مرور زمان 10 سال است مطابق ماده 105 و 107 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درجه 6
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون جرم با مجازات حداکثر
3 سال ، جرم درجه 5 محسوب می‌شود
مرور زمان شکایت بستگی به نوع جرم دارد
ابتدا باید مشخص گردد که آیا جرم قابل گذشت است یا جرم غیر قابل گذشت است
و ...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام جرم درجه شش است
مرور زمان مجازات بیشتراست

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

درجه 1. – حبس بیش از بیست و پنج سال ...
درجه 2. – حبس بیش از پانزده تا بیست و پنج سال ...
درجه 3. – حبس بیش از ده تا پانزده سال ...
درجه 4. – حبس بیش از پنج تا ده سال ...
درجه 5. – حبس بیش از دو تا پنج سال ...
درجه 6. – حبس بیش از شش ماه تا دو سال ...
درجه 7. – حبس از نود و یک روز تا شش ماه ...
درجه ٨

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابلیت بررسی و نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

جرم با مجازات حداکثر3 سال ، جرم درجه 5 محسوب می‌شود

گلچهر تدین

گلچهر تدین :

با سلام
جرم درجه 5 محسوب می گردد.
مرور زمان تعقیب از زمان آخرین اقدام قضایی محاسبه می گردد ولی مرور زمان اجرای حکم به آن معناست که رای قطعی صادر شده و حکم در حال اجرا باشد لیکن به دلایلی اجرای حکم متوقف شود. در این صورت مرور زمان از تاریخ توقف اجرای حکم محاسبه می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 19 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 درجه 6 محسوب می‌شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است درجه 6 میباشد