مشاوره حقوقی رایگان - درباره مهریه هست

سلام وکیلای محترم عزیز من شکایت مهریه کردم الان برام پیام اومده ردیف فرعی 2سایت.وسپس دادگاه مراجعه کنم الان راه این چیه من نمیدونم ممنون میشم جواب سوالم یافت کنم
چون من سر در نیاوردم نمیدونم فرعی 2یعنی چ هست

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شمانیاز نیست اقدامی انجام دهید منتظر ابلغا بمانید

لیلی خسروی حقیقی

لیلی خسروی حقیقی :

سلام ردیف فرعی یک مربوط به دادگاه بدوی دو مربوط به واخواهی یا تجدیدنظر و اعداد دیگر مربوط به مراحل بعدی دادرسی است .بدون توجه به این مطلب به شعبه تعیینی در پیامک مراجعه کنید یا منتظر پیامک بعدی که احتمالا تعیین وقت رسیدگی است بمانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما بابت مهریه دادخواست داده اید وقت دادگاه تعیین و برای شما ابلاغ می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چرا از طریق اجرای ثبت اقدام نکردید

می‌بایست منتظر جلسه رسیدگی باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به توضیحات بیشتر شما برای وکیل است به اینکه آیا اجرای مهریه را از طریق ثبت مطالبه نموده‌اید یا از طریق دادگاه؟ و اینکه پرونده در چه مرحله‌ای است؟ بهتر است از طریق دادراه تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در هر مرحله از رسیدگی شماره پرونده ردیف فرعی مختص به خود را دارد مانند دادگاه بدوی ردیف فرعی 1 و دادگاه تجدید نظر ردیف فرعی 2 و دیوان عالی کشور ردیف 3 .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند
حضوری پیگیری کنید
منتظر‌ابلاغ بعدی باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نگران نباشید
در مهلت مقرر در شعبه حاضر شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازی به اقدامی از جانب شما نیست به شما ابلاغ خواهد شد

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

یعنی از پرونده به دو مرجع ارجاع شده ممکنه رديف 1 مربوط به شورای صلح و سازش باشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود احتمالا به مرجع دیگری ارجاع شده
همچو تجدیدنظر یا شعبه دیگر یا اجرای احکام
باید بررسی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

لازم نیست شمابه این اعداد توجه کنید به شعبه مراجعه وپیگیر باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ردیف فرعی 2 به این معناست که این دادگاه دومین مرجعی است که به پرونده شما رسیدگی می‌نماید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرونده در شعبه دیگری ثبت شده یعنی مرحله دوم رسیدگی است