مشاوره حقوقی رایگان - ديه تصادف فوتی

سلام چند روز پيش خواهر زاده من با دوستش با موتور بودن با يه تريلی تصادف ميكنن دوتاشون فوت شدن هنوز كامل مشخص نشده مقصر تريلی بوده يا خودشون فقط ميخام بدونم ديه الان چجوری حساب ميشه دو نفرشون ديه كاملو ميگيرن يا فقط به يه نفرشون ديه رو ميدن تمام مدارک خواهر زاده منم كامل بوده

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرراننده موتورمقصرنباشد.به هردو نفر هرکدام یک دیه کامل تعلق میگیرد.اگرراننده موتورمقصر باشد به ترکنشین دیه کامل تعلق میگیرد.واگربیمه حوادث راننده باشد اگرگواهی نامه داشته باشدبه راننده هم دیه کامل تعلق میگیرد والا خیر