مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

سلام روزتون بخیر ، میخواستم بپرسم اینجانب راکب موتور که با سواری پراید تصادف کردم که بنده از ناحیه زانو پای راست (تیبیا پلاتو) آسیب شدیدی دیدم که پزشکی قانونی خرد شدگی اعلام کرد ، مقصر هم سواری پراید مشخص شد، تقریبا 2 ماه 15 روز از روز تصادف تا آخرین روز فیزیوتراپی گذشت، می‌خوام ببینم از کار افتادگی میتونم بگیرم یا نه؟ خودمم کارگاه تعمیرات دارم دارای جواز کسب، تازه هزینه فیزیوتراپی و دکتر و ..... . این ها هم هست.
ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی در خصوص از کار افتادگی موقت یا دائم دارد که البته مشکل به نظر می‌رسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا کمیسیون پزشکی می‌بایست نظر بدهد مطابق نظر کمیسیون پزشکی انجام می‌گرد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

سيدفخرالدين  حسيني فيروز

جناب آقای سيدفخرالدين حسيني فيروز :

سلام، بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد که با توجه به میزان مصدومیت اعلام می شود.