مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی کیفری

با سلام بنده سال 94 به عنوان عابر پیاده با یک سمند تصادف کردم که منجر به مرگ مغزی و ایست قلبی شدم 3ماه در اغما و کما به سر بردم همچنین تعداد بالای عدد 15 شکستگی در بدنم،دکتر پزشک قانونی در اهواز بعد از دوسال به بنده گفتند دستت دو سال دیگه به راه می افتد و میتوانی ازش استفاده کنی سال 96 اعتراض زدم و همچنین دوباره مرا به پزشک قانونی فرستادن.32 میلیون تومان دادند در حالی که من خوب خوب نشده بودم،الان تقریبا 9سال گذشت و بنده هنوز دستم کار نمیکنه و پای سمت چپم به دلیل عمل تاندون‌ بخاطر ایست قلبی که بر اثر تصادف بود خم نمیشود و ضعیف است.بنده الان دادخواست تنظیم کردم و شکایت کردم‌ و پرونده از توی بایگانی ممتد بود به اجرا گذاشتم،میخواهم بدونم که چرا برای بنده از کار افتادگی نزدند و من تا اخر عمرم معلول میباشم،بنده وضع مالی خوبی نداشتم حتی بیمه هم‌نبودم قبل از تصادف میخواهم بدانم اگر برای من از کار افتادگی نزدند و احیانا مجددا درصد زدند و بهمن مبلغی دیه دادند ایا میتوانم از خود فرد راننده سمند بصورت شخصا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله خسارت از کارافتادگی جزوی قابل مطالبه است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از مقصر حادثه اگر جبران ضرر نکرده است شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایتی در این خصوص برای شما متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت وجود دارد ولی نتیجه مشخص نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک اشاره شده در متن پرسش مورد بررسی قرار گیرند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از مقصر حادثه شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از مقصر از کارافتادگی را مطالبه کنید