مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از ابزار کار در ساختمان

سلام وقت بخیر بنده در زمینه تولیدصنایع چوبی و کابینت فعالیت میکنم در یک پروژه ای که کارهای کابینتش رو قرارداد بستیم و در حال کار هستیم چند ابزارم به سرقت رفته که به ارزش 40 میلیون صاحب ساختمان میگویند به من مربوط نیست میخواستم شرایط رو بدونم و چطوری میتونم از حقم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که صاحب ساختمان در قرارداد ضمانت حفاظت از وسایل را بر عهده دارد مسئول است در غیر این صورت خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا به نظر خود مسئول هستید مگر اینکه آن وسایل رامسئولیت نگهداریش را به کارفرما داده باشید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اصولا مالک و سازنده در قبال وسایل شما مسوول نیستند مگر اینکه به آنها سپرده باشید و قبول کرده باشند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام انها مسئولیتی ندارند مگر اثبات کنید سپردی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد یا مدرک دارید اکه مثلا شب ابزار را در خانه آنها نگه داشتی و یا امانت دادید شکایت خیانت در امانت کنید اگر نه زحمت نکشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر صاحب ساختمان در قرارداد عنوان نموده باشد که مکلف به نگهداری ابزار در داخل ساختمان می‌باشد شما می‌توانید از وی مطالبه خسارت نمائید و اصل ابزارهای خود را از وی دریافت نمائید.