مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق کارگر از کارفرما

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.
می‌خواستم بدونم اداره کار به مدت زمان کارِ کم هم رسیدگی می‌کند؟
من یک‌ماه و بیست روز در یک کارگاهی کار کردم که آخرش با کارفرما بحث‌ شد و زدم بیرون. حقوقم رو کامل پرداخت نکرده و بیمه هم نکرده.
آیا با اسکرین شات از اس‌ام‌اس و پرینت واریزی حساب میشود شکایت کرد؟
قرارداد هم ندارم.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اداره کار مطابق ادعاها و دلایل شما به موضوع رسیدگی خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به تمام شرایط و مدارک زیر نظر اداره کار رسیدگی می‌شودمزایا سنوات عیدی تمام

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ رسیدگی می‌نماید و توجهی به مدت زمان کار نمی‌نماید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.