مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت در کلانتری

من برای شکایت تحت عنوان قصور پزشکی برای دندانهای یک بیمار در کلانتری رضایت بدون قید و شرط گرفتم ولی الان ایشان بعد از سه ماه دوباره شکایت کرده که بقیه دندانهایم مشکل پیدا کرده آیا بعد از این رضایت شکایت ایشان به جا هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که نسبت به مابقی دندان‌ها طرح شکایت نموده باشد مشمول رضایت قبلی نیست و این حق را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت بقیه دندان ها باشه ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت داده باشد در همان خصوص نمی‌تواند مجدداً شکایت مطرح کند

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام باید دید نسبت به دندان های قبلی بود یا خیر

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام در اموری که رضایت دادید شکایت مججد قابل پذیرش نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در ارتباط با پرونده قبلی بابد بگوییم پرونده قبلی بسته شده است و ایشان رضایت بی قید و شرط داده است ولی در این رابطه که ادعا شده مابقی دندان ها به مشکل خورده است پرونده بررسی خواهد شد صحت و دروغ کشف خواهد شد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام رضایت ایشان نسبت به مواردی بوده که تا زمان شکایت مشخص شده بوده ،شامل معایبی که بعدا بروز کرده نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به مفاد شکایت و رضایت نامه دارد
تحت شرایطی امکان شکایت مجدد متصور است….

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

متن رضایت باید مطالعه شود. هر رضایتی شما را کامل مصون نمی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دندان‌های دیگر باشد امکان مجدد شکایت وجود دارد.