مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ

سلام خسته نباشد خدمت وکلای گرامی
من سال 96 یک پژو 405 فروختم و چند دست ماشینم چرخید و تعویض پلاک نمیشد سال 1401 درخواست فک پلاک دادم و ماشین الان نزدیک دوسال هست خوابیده و صاحب که الان مالک آخری ماشین هست درخواست الزام به سند داده در صورتی که سند ماشین من دست همون شخص اولی هست که ماشین رو قولنامه کردم الان با رای دادگاه بدون سند میتونن سند بزنند و هزینه پارکینگ به خاطر فک پلاک با کی هست؟ ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

با مسبب هست خسارت پارکینگ
با رای دادگاه میشود سند انتقال داده میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص مقصر با توجه به کارشناسان و از طریق دادگاه تعیین می‌گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هزینه و خسارت متوجه شما نخواهد بود به عهده ممتنع است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام خسارت با شخصی است که باعث خسارت شده است_بله با رای دادگاه میشود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

سند را مالک پلاک در مرکز تعویض پلاک با برگ سبز انتقال می دهد اما هزینه پارکینگ بستگی دارد ‌‌‌‌‌‌؛ اگر ناشی از تعلل خریدار آخر در فک پلاک به شرط وکالت زنجیره ای باشد بر عهده خودش است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید اسناد مالکیت خودرو موجود باشد
برگ سبز ، برگ کمپانی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما چون پلاک به نام شما نیست نمی‌تونید الزام به فک پلاک شوید این که مخارج با چه کسی است باید ببینم اسناد و مدارک شما را

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بر اساس حکم دادگاه، مالکیت به اثبات رسیده باشد می‌توان اقدام به تعویض پلاک نمود.
در صورت کلی برای فک پلاک نیاز به برگ سبز و دیگر مدارک مرتبط می‌باشد.