مشاوره حقوقی رایگان - چاقوکشی

سلام فرزندم چاقو ب دستش خورده و فرد ضارب 14 تا 15 ساله ست و بعد پزشک قانونی ک تاییدیه و احراز چاقو خوردگی ثابت شده فرصت یکماهه برای تعیین دیه داده ک بعد باید مراجعه کنیم برای آن و زمانی ک برای دادگاه مراجعه شد بهمون گفتند پرونده مختومه شده و رفتیم ثبت ثنا انجام دادیم و یکی از کارمندان دادگاه اینطور توضیح دادند ک طرف مقابل بعلت نوجوان بودن و نرسیدن ب حد بلوغ و فکنم گفت سن 15 سال خود دادگاه این رسیدگی رو انجام میده و برای همین مختومه اعلام شده چون از این طریق تازه روند قضایی شما شروع شده و باید نرخ تعیین دیه پزشک قانونی را بیارید تا مراحل پیش بره حالا میخواستم بدونم این چنین انجام مراحل و گفته های ایشان درسته یا کاری باید انجام دهیم؟ کارمند دادگاه همین آخر حرفش ک برگه پزشک قانونی رو بیار همین بود

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مسئله طوری است که ابعاد گسترده ای دارد که هر کدام از این ابعاد را باید تک تک بررسی کنیم و ایم بررسی مستلزم رویت اسناد و مدارک است