مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت در ناجا

با سلام من 17سال در ناجا خدمت کردم وبه دلیل مشکلات خانوادگی تقاضای بازنشستگی قبل از موعد کردم و طی حکمی از طرف ناجا بازنشست شدم.وطی این سه ماه که بازنشست شدم حقوق بازنشستگی جواب گو نیست و تقاضای اعاده به خدمت از یگان خودم روکردم که متاسفانه رد شد.راهنماییم کنید لطفاً که چکار باید بکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه آیت مورد صرفا از طریق ادارهدمربوطه پیگیری شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشگر ارجمند سوال شما در تخصص وکیل نمیباشد بهتر است از ارگان مربوطه جویا شوید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به صدور حکم بازنشستگی امکان اعاده نخواهید داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه را از طریق مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.