مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع

سلام بنده هفت سال پیش با خانمی مطلقه ازدواج کرد با مهریه 214 سکه و هرزمان خونه خریدم سه دانگ بنامش کنم از همان ابتدا به مشکل خوردیم تااینکه همسرم چون وضع مالیش خوب بود و پرستار بود برا خودش خونه تهیه کرد و جهیزیه ای که 70 درصدش برا من بود رو بدونه اجازه برد من هم تمام اموالمو بنام اشخاص دیگری کردم و‌حسابهارو خالی کردم چون گفته بود توقیف اموال میگیرم همسرم چون بعداز استعلام دید مالی رو نمیتونه معرفی کنه گفت اینقدر منتظر میمونم تا که بری تقاضای طلاق بدی..وحتی اگر من عدم تمکین بزنم همسرم خیییلی راحت میگه بیاد زندگی کنیم .درصورتی که اصلا چنین چیزی محاله..ولی توی دادگاه حرفش همین میشه .بنده با خانمی اتباع اشناشدم و قصد ازدواج دارم چونه میتوانم مجوز ازدواج بگیرم درصورتی که همسرم جدا نشده و عدم تمکین هم بزنم همسرم عدم تمکین رو نمیپذیره و‌میگه من مشکلی بازندگی ندارم..بنده هم محاله به زندگی قبلی برگردم..و چون هفت سال فقط بحث و دعوا بوده زورم میاد بالای ده میلیارد مهریه پرداخت کنم ...لطفا راهنمایی بفرمایید...چگونه با فردی از اتباع بامجوز ازدواج کنم که قانونا محضری بشه و بتونم براش شناسنامه بگیرم..باکمال تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی بایستی تحت بررسی قرار گیرند.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام ازدواج مرد ، برای زن حق طلاق ایجاد می کند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام حق ازدواج مجدد همان است که خودتان فرمودید در غیر اینصورت راهی قانونی وجود ندارد!

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون احوال شخصیه ایران ازدواج شما منعی ندارد ولی اذن زوجه سابق یا حکم دادگاه جهت ازدواج مجدد لازم است در غیر اینصورت زوجه سابق مطابق شرط وکالت در طلاق سند نکاحیه، اقدام به طلاق مینماید و شما تا آخر عمر ملزم به پرداخت مهریه هستید