مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بدون اسم و فامیل

سلام من آگهی سایت درج آگهی گذاشته بودم کالای مورد نظر برای فروش به سرقت رفته گزارشش رو به سایت آگهی دادم و خود فردی که دزدی کرده کالا رو مجدد آگهی کرده اسم و کد ملی ندارم فقط شماره تماس دارم میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غزال زارعی

سرکار خانم غزال زارعی :

سلام بله با شماره تماس میتوانید از اداره همراه اول و یا اپراتور پیگیری نمایید و اطلاعات ایشان را به دست آورید