مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

با درود بنده جهت خرید به یک پاساژ تجاری مراجعه کرده بودم که بی دلیل یکی از کسبه پاساژ تجاری به بنده فحاشی کرد و بنده با او درگیر شدم وبه یک باره دیدم که چند تا از کسبه همان پاساژ تجاری به سمت من حمله ور شدن و بنده چون تنها بودم نتوانستم از خودم دفاع کنم و از ناحیه صورت مورد آسیب شدیدی شدم و نامه پزشکی قانونی گرفتم و دکتر پزشک قانونی تایید کرد که مورد ضرب و جرح قرار گرفتم و طرف اصلی طرف دعوا که به صورت بنده آسیب وارد کرد را میتوانم از روی چهره شناسایی کنم ولی اسم و مشخصاتی از او ندارم حال اگر شکایت کنم با گزارش 110 و نامه پزشک قانونی با توجه به این که مشخصاتی از طرف ندارم و فقط چهره او را به یاد دارم میتوانم به حق و حقوقم برسم لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام بله مشکلی نیست با شکایت کلانتری تحقیقات انجام می دهد و معمولاً این اماکن عمومی دارای دوربین مدار بسته هستند و شما می توانید به فیلم های آنها نیز استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراریست خدمت شما عرض شد که مراجعه نمایید صورتجلسه کنید شواهد و مدارک را جمع آوری کرده و شکایت کنید